Rólunk / About us

GALAMBÉKSZER – Egyedi ékszerek galambászoknak és szeretteiknek

Kedves Érdeklődő!

Sok szeretettel üdvözlünk oldalunkon.

Az oldalunkon található arany, ezüst és bronz ékszerek saját tervezésű és gyártású egyedi termékek, melyek a magyar és nemzetközi postagalambász közösség igényeit hivatottak kiszolgálni.

Magunk is postagalmbászok révén felismertük, hogy miben tudnánk igazán maradandót alkotni, és a postagalambászatot övező tárgyi kultúrát magasabb szintre emelni.

Célunk, hogy a postagalmbászat békebeli renoméját újraélesszük, arany és ezüst ékszereinkkel, dísztárgyinkkal a modern kor elvárásaihoz igazítsuk tradícinális hobbink jelképeit.

Ha a világot saját ízlésünk szerint formálhatnánk minden postagalambász bronz szobrokat és ezüst kitűzőt kapna sok munkával kiérdemelt sporteredményeiért, minden galambász feleség fehérarany galambos nyakláncot viselhetne férje hobbiját büszkén hirdetve, minden ifjú galambász palánta vagányan pörgetné kulcsát postagalambos kulcstartóján.

Bár célunk elérésétől még messze vagyunk, de bízunk benne hogy az általunk megálmodott mesterművek elnyerik tetszésed, és rövidesen üdvözölhetünk a Galambékszert viselők büszke táborában.

Kérünk ötletedet, véleményedet ne habozd megosztani velünk, egyedi termékek gyártását is vállaljuk.

Keress bennünket bizalommal

Köszönettel, a Galambékszer csapata

Németh István, Németh Bálint és Németh Ádám